Technician / Commissioner elektrotechnical installations, controls and automation

17 Oct 2019

Het doel van deze functie is het zelfstandig installeren, onderhouden en inbedrijfstellen van technische (automatiserings)systemen binnen de utiliteit.

Je voert zelfstandig werkzaamheden uit aan een grote diversiteit van besturingsinstallaties, technische automatiseringsinstallaties, buildingmanagement systemen en Elektrotechnische installaties, op verschillende locaties/ bij verschillende opdrachtgevers binnen de Utiliteit. Desgewenst voer je modificaties uit in bestaande systemen.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Croon Caribe is al meer dan 30 jaar actief in het Caraïbisch gebied als Technisch Installatie bedrijf. Met een enthousiast team zijn wij actief binnen de Utiliteit, Maintenance en Industrie op het gebied van alle voorkomende technische installaties zoals Electrotechniek, Buildingmanagementsystemen, Beveiliging, M&R, Cooling en Airconditioning, data installaties, brandmeldinstallaties enz.

ERVARING

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO / EPI niveau richting elektrotechniek/technische automatisering, aangevuld met vakgerichte opleidingen met betrekking tot PLC, programmeertalen of een afgeronde HBO opleiding richting Technische Automatisering en enige praktische ervaring en bereid je verder te ontwikkelen in deze uitvoerende functie.

Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en ervaring met technische automatisering, besturingstechniek en buildingmanagement. Heb je daarnaast ook ervaring in onderhoud aan technische installaties in ziekenhuizen en/of in medische omgevingen dan is dat een pluspunt.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en het spreken van Papiamento is een pluspunt. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich voorts als accuraat, zeer flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk.

WAT WIJ BIEDEN

Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing en eventueel doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk een goed salaris, afgestemd op het salarisniveau van Aruba en de zwaarte van de functie.

Je bent bereid deze functie voor minimaal 3 jaar uit te voeren op Aruba.

Met betrekking tot de verhuis- en reiskosten worden, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, passende afspraken gemaakt.

INTERESSE?

Ben je enthousiast? Stuur je CV op naar info@crooncaribe.com of druk op de button solliciteren.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.