Site Engineer (werkvoorbereider) Electrical Installations

13 Nov 2017

Het doel van deze functie is het verzorgen van alle administratieve en technische voorbereidingen (engineering, tekenwerk, calculatie, werkinstructies, materiaal en materieel bestellingen) ten behoeve van de uitvoering van projecten en/of maintenance opdrachten en onderhoudscontracten. Je voert zelfstandig en in overleg alle werkzaamheden uit in het kader van werkvoorbereiding en de administratief-technische begeleiding van projecten en/of maintenance opdrachten en onderhoudsopdrachten.
 
Je ontvangt opdrachtgegevens met toelichting. Bestudeert de gegevens en overlegt eventueel met opdrachtgever over detaillering of uitvoering en tijdstip van uitvoering.
 
Je maakt calculaties en offertes voor werken en levert gegevens aan voor de totstandkoming van offertes voor onderhoudscontracten en/of technische beheerscontracten en verzorgt desgewenst de (detail) engineering.
 
Je stelt werkinstructies op, bepaalt taaktijden en stelt werkpakketten samen voor de uitvoering. Stelt een tijdsplan op en geeft een aanzet voor de planning van de personeelsinzet en je draagt zorg voor de correcte bestelling van materiaal en materiaal en tijdige levering.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Croon Caribe is al bijna 25 jaar actief in het Caraïbisch gebied als Technisch Installatie bedrijf. Met een enthousiast team zijn wij actief binnen de Utiliteit, Maintenance en Industrie op het gebied van alle voorkomende technische installaties zoals Elektrotechniek, Beveiliging, M&R, Cooling en Airconditioning, data installaties, brandmelding installaties enz.

ERVARING

Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO / EPI niveau richting Elektrotechniek en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technische functie of een afgeronde opleiding op HBO niveau richting Elektrotechniek
Je beschikt over een brede technische kennis, kan goed organiseren en beschikt over commerciële vaardigheden en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich voorts als stimulerend, accuraat, flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk.

WAT WIJ BIEDEN

Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing en eventueel doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk een goed salaris, afgestemd op het salarisniveau van Aruba en de zwaarte van de functie.

Je bent bereid om minimaal 3 jaar op Aruba en in deze functie werkzaam te zijn.
Met betrekking tot de verhuis- en reiskosten worden, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, passende afspraken gemaakt.

INTERESSE?

Ben je enthousiast? Stuur je CV op naar info@crooncaribe.com

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.