Project Engineer Electrical Installations

17 Oct 2019

Het doel van deze functie is het zelfstandig ontwerpen, adviseren, engineeren en calculeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties binnen de Utiliteit en Industrie.

Je pleegt overleg met opdrachtgevers, bestudeert de gegevens, maakt (basis) ontwerpen, bent verantwoordelijk voor de engineering, je calculeert, helpt mee met het opstellen van offertes en begeleid het benodigde tekenwerk. Desgewenst teken je zelf ook zo af en toe. Daarnaast stelt je werkinstructies op en stel je werkpakketten samen voor de uitvoering. Je pleegt regelmatig overleg met de uitvoering. Coördineert projecten en woont in overleg met de uitvoering en opdrachtgever project gerelateerde vergaderingen bij.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Croon Caribe is al meer dan 30 jaar actief in het Caraïbisch gebied als Technisch Installatie bedrijf. Met een enthousiast team zijn wij actief binnen de Utiliteit, Maintenance en Industrie op het gebied van alle voorkomende technische installaties zoals Elektrotechniek, Beveiliging, M&R, Cooling en Airconditioning, data installaties, brandmeldinstallaties enz.

OPLEIDING en ERVARING

Een opleiding gelijkwaardig aan HBO met ruime ervaring binnen het elektrotechnisch vakgebied. Je beschikt over een brede elektrotechnische kennis, kan goed organiseren en leidinggeven en beschikt over commerciële vaardigheden en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Het spreken van Papiamento is een pre. Heb je daarnaast ook nog kennis van werktuigbouwkundige installaties dan is dat een pluspunt. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich voorts als stimulerend, accuraat, flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk.

WAT WIJ BIEDEN

Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing en eventueel doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk een goed salaris, afgestemd op het salarisniveau van Aruba en de zwaarte van de functie.

Je bent bereid om minimaal 3 jaar op Aruba en in deze functie werkzaam te zijn.
Met betrekking tot de verhuis- en reiskosten worden, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, passende afspraken gemaakt.

INTERESSE?

Ben je enthousiast? Stuur je CV op naar info@crooncaribe.com of druk op de button solliciteren.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.