Monteur Airconditioning / Cooling (AC)

13 Nov 2017

Het doel van je functie is het zelfstandig of onder leiding aanleggen van installaties en installeren van systemen en het doen van inspecties en het verlenen van service en onderhoud aan uiteenlopende (complexe) en/of specialistische installaties (koel- en vriesinstallaties, single split, Multi split en airco installaties) op een kwalitatief hoog niveau.

Je werkt zelfstandig aan een grote diversiteit van installaties en systemen op verschillende locaties/ bij verschillende opdrachtgevers inzake correctief en preventief onderhoud. Je verricht reparaties, heft storingen op en bent instaat om installaties in bedrijf te stellen. Daarnaast kun je ingezet worden binnen een project werk. Je bent in staat om een scala aan benodigde meetapparatuur toe te passen. Je bent in staat om verschillende werkzaamheden op meerdere locaties uit te voeren.

HET PROFIEL

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau richting werktuigbouw / koeltechniek, aangevuld met vakgerichte opleidingen en werkervaring van 3 tot 5 jaar in een vergelijkbare functie en bovengenoemde installaties en systemen.

Je beschikt over commutatieve en commerciƫle vaardigheden, je bent een teamspeler en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich voorts als accuraat, zeer flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk.

Onze voorkeur gaat uit naar Arubanen of Antilianen die zich permanent willen vestigen op Aruba. Sollicitanten met een andere nationaliteit zijn ook welkom, zij dienen echter rekening te houden met het aanvragen van een werkvergunning op Aruba.

WAT WIJ BIEDEN

Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing en eventueel doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk een goed salaris, afgestemd op het salarisniveau van Aruba en de zwaarte van de functie.

Je bent bereid om minimaal 3 jaar op Aruba en in deze functie werkzaam te zijn.
Met betrekking tot de verhuis- en reiskosten worden, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, passende afspraken gemaakt.

INTERESSE?

Ben je enthousiast? Stuur je CV op naar info@crooncaribe.com

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.