Ervaren Technician airconditioning/cooling (ac)

13 Nov 2017

Het doel van je functie als Technician is het zelfstandig aanleggen en laten aanleggen van installaties en installeren van systemen en het doen van inspecties, inbedrijfstelling en het verlenen van service en onderhoud aan uiteenlopende (complexe) en/of specialistische installaties (koel- en vriesinstallaties, split, VRF en/of chilled water installaties) op een kwalitatief hoog niveau. Afhankelijk van het project geef je desgewenst leiding aan enkele (leerling) monteurs.

Je voert zelfstandig uitvoerende werkzaamheden aan een grote diversiteit van installaties en systemen op verschillende locaties/ bij verschillende opdrachtgevers betreffende correctief en preventief onderhoud uit en ziet toe op de normale voortgang van de onderhanden zijnde projecten en beƫindigde projecten inclusief nazorg.
Je stimuleert en instrueert onder jouw leiding staande medewerkers. Je heft storingen op en stelt installaties in bedrijf.

Je stelt indien noodzakelijk detailplanningen op en bewaakt deze. Maakt detailtekeningen of aanpassingen ten behoeve van uitvoerende (leerling) monteurs en houdt revisiestatus van tekeningen bij. Voert testen op installaties en systemen uit en maakt daarvan testrapporten.

FUNCTIE-EISEN

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau richting werktuigbouw / koeltechniek, aangevuld met vakgerichte opleidingen en werkervaring van minimaal 5 jaar in een vergelijkbare functie en bovengenoemde installaties en systemen. Of je hebt een afgeronde HBO opleiding met minimaal een jaar ervaring in de uitvoering.
Je beschikt over leidinggevende, communicatieve en commerciƫle vaardigheden, je bent een natuurlijk leider die graag in teamverband werkt. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich voorts als accuraat, zeer flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk.

WAT WIJ BIEDEN

Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing en eventueel doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk een goed salaris, afgestemd op het salarisniveau van Aruba en de zwaarte van de functie.

Je bent bereid om minimaal 3 jaar op Aruba en in deze functie werkzaam te zijn.
Met betrekking tot de verhuis- en reiskosten worden, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, passende afspraken gemaakt.

INTERESSE?

Ben je enthousiast? Stuur je CV op naar info@crooncaribe.com

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.